Saturday, March 21, 2009

Weekend

Lepas kerja semalam,aku bergegas balik ke kl,seperti biasa aku balik ke rumah aku,dengan bergalaskan beg mcm budak2 sekolah terus menunggang kuda putih..melalui jalan yang sentiasa di lalui,Teluk Intan-SabakBernam-Sg Besar-Sekinchan-Tanjung Karang-Kuala Selangor.Sampai Sekinchan,aku terus ke kediaman member aku yang dah lama x jumpa 'dak J nie..setengah jam jugak aku borak2 ngan dia.pas2 terus aku balik ke rumah'home sweet home'.badan pun penat gak tetapi bagi aku sudah biasa...time2 weekend nie lah aku nak beramah mesra dengan kawan2 aku.time mulalah aku x boleh duduk diam..aku kalau balik kl,mesti roger2 ngan diaorg..malam tadi aku dan kawan2 aku ke Uptown danau kota,just window shopping jer..lagi pun masa kitaorg pergi hujan rintik2 dah mula membasahi tempat 2..xde lah ramai org sgt maybe dorunk belum dpt gaji lagi or ada duit lebih....dan acara tradisi yg terakhir ialah lepak di restoran open mamak +skrin besor(nak tgk bola ajer)itulah destinasi terakhir aku dan rakan2...if aku balik x sah if x mkn dan minum kat situ...tapi kehidupan aku dikelilingi oleh rakan2 yang faham akan situasi dan keadaan aku..terima kasih pada anda semua...aku syg persahabatan ini kekal hingga ke akhir hayat.....moga jumpa lagi.....



p/s: restoran mamak 2 dekat jer ngan rumah aku skang.......

2 comments:

  1. lepakk ng mmber sngt beshhh.. ailaikk.. :D

    ReplyDelete
  2. yup..skang lepak kat restoran dekat ngan bj..

    ReplyDelete