Tuesday, June 30, 2009

Ahmad Rayyan Nakhaie bin Ahmad Juhari....hero baby..


Lahirnya bayi lelaki yang hero



Sudah pandai nak tunjuk peace nie..


Sudah pandai nak usyar2 orang..


dengan mummy dier..


iras2 muka papa dier kot


Anak papa nie..


nanti besar jadi hero eik..


Aku happy bila my sis menerima anugerah Allah yang tidak ternilai dan bermakna bagi hidupnyer iaitu anak sebagai penyambung warisan keluarga,semoga dimurahkan rezeki..tetapi masih dalam kesuntukan masa aku masih tidak lagi nak tengok anak buah aku nie..nasib baik my sis ade blog leh copypage ur son pic.Rayyan nantikan kedatangan ankel eik...hik3...

8 comments:

  1. ooo....ni anak sedara Dez ke...kiranya mummy dia tu akak Dez la ekk....semalam akak dh tgk dh pic tu kt blog dia....mmg comey la baby Rayyan tu...

    apsal akak Dez cerah lak...ekekeke...tp mcm pnh tgk je la dorang somi isteri ni....kat mana ya.....(sambil garu2 dagu berlapis ni hehe)

    ReplyDelete
  2. bukan akak lah kak..adik..wakakaka adik dez cerah.dez penunggu panggilan pulau 2 yang itam2 manis 2...ye ke kak kat maner?:)

    ReplyDelete
  3. ooo......adik ehh....memang patut la abang dia gelap sikit....kena la mengalah dgn adik ekekeke....akukan abanggg....ekekekeke...

    tak ingat la kat mana Dez.....hikkk..

    ReplyDelete
  4. kikikiki...haaaaaaaaaaaaa...
    sayerr pon nk tnyer soklan yg samer cam kakazz senornyerr....

    ReplyDelete
  5. hoh! dilla..tanye laju2 okay...kak azz gelap itu suci..ekekkekekeke

    ReplyDelete
  6. gelap itu suci kunun........
    hahhahahaha......

    ReplyDelete
  7. comeyyyyy nyee..anak ngko ke tu swap?

    ReplyDelete