Saturday, June 13, 2009

100 Hari jadi



Semalam aku boleh pulak terlayan citer 100 birthday kat ria,citer mula2 aku tak faham sangat tetapi bila dirungkai dalam2 rupa2 nyer ada mesej tersendiri and background citer nie bagus sgt sebab pengambaran dibuat di kampung (kat sabak Bernam,tetapi aku x tahu kat belah area saner)cinematografi cukup indah.balik pun selalu lalu jer kat saner..nak juga lepak sorang2kat saner petang tenang dan damai jer.ditambah pula background lagu hujan..layan jer...dah terlayan..gambar diatas adalah tempat penggambaran tersebut.yang diambil oleh orang saner juga..

p/s: masih ingat dialog nyer..wow cantiknyerrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

11 comments:

  1. cantek gler..

    ReplyDelete
  2. ankel swappp tifuuu...
    dialognyerr : wahhhh!!!!!!!cantiknyerrrrrrrrrrrrr...
    ehek!!!!!

    ReplyDelete
  3. AW-yup i like at pemandangan..ehek...

    KC- ahahha x tahan lah

    IM-tau x pe

    zahiera-oops lupe ekekekkekke

    ReplyDelete
  4. kat kg Pesal kot.....dlm citer tu ada tak kuo gmbo boyer ijo...kalau ada mmg konpem la kg pesal ekekeke...Bangga wehhh....kg kuo tb...hahakkk...

    ReplyDelete
  5. jangan tahaaaannnn...
    gi cabut cepaaaaaaaaaaaaatt....

    grrr urang LELAKI nehhhhhhhhh...

    sume takot dokte gg..
    huhu (sindir D :) )

    ReplyDelete
  6. haha saket gg ke? haha rasekan azabnye.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. pemalas gosok gigi korg nih..ntah pape.

    ReplyDelete
  8. cantik mmg cantik;)----> rajin2 gosok gigi swap.....

    ReplyDelete
  9. ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete