Friday, April 10, 2009

Liverpool tak akan menyerah kalah.......


khamis pagi aku menerima mesej daripada kawan-kawan yang liverpool kalah berhadapan Chelsea di Anfield..agak terkejut aku sebab rekod kemenenangan di Anfield agak membimbangkan..minggu depan akan diadakan perlawanan di StamfordBridge..harap-harap ada satu keajaiban akan berlaku..korunk mesti tahu kan liverpool nie mcm hero hindustan mesti kalah dulu or membuat memori lama ketika perlawanan akhir ketika menentang AC Milan suatu masa dahulu....so pada fans LIVERPOOL ayuh kita support our favourite team...that all

5 comments:

  1. i'D RATHER WALK ALONE..!!
    ihiks
    GLORY GLORYYYYYYYYYYYYYYYYY

    ReplyDelete
  2. dah kalah tu kalah ler..main tempat sendiri pun tewas lagi ade hati nak menang kat tempat lawan..just ready to walk alone..ahaks

    ReplyDelete
  3. dh ayam tu ayam gak..kuikui

    ReplyDelete
  4. ayam serama katik..kakakakaka

    ReplyDelete